УЛУН ЛІШАНЬ

400,00
Як заварювати: Для заварювання найбільше підходить посуд зі скла або кераміки.

Заварювання протоками: перед чаюванням прогрійте посуд, промийте його окропом і вилийте воду в чахай або піали. Перша заварка моментально зливається, вона призначена для того, щоб змити чайний пил і розпарити листя.

Друга протока наполягає від 3-5 секунд, робіть протоки швидкими, далі з кожним новим заварюванням поступово збільшуйте час заварювання.

Об'єм чайного листя відрізняється за сортами, тому співвідношення води та чаю підбирається досвідченим шляхом. Приблизно 4-6 грн. на 120-150мол., водою ≈80ºС. Улун витримує до 8 проток.

Пийте його не поспішаючи і вдумливо, невеликими ковтками, розподіляючи чай по всьому роті, щоб сповна відчути всі відтінки смаку та аромату, вдихайте аромат із посуду (чайна пара, кришечка гайвані). Глибина чаю також пізнається післясмаком, який змінюється з кожним ковтком і надовго залишається у роті.

Weight: 50 g

Made on
Tilda