Перга або "бджолиний хліб" являє собою пилок, законсервований під впливом меду і ферментів бджіл для майбутньої зимівлі і відгодівлі бджолиного потомства.
За своїми поживними властивостями Перга перевершує всі інші продукти бджільництва. Вживання однієї ложки Перги - це забезпечення собе добовю дозою заліза, йоду, магнію, калію та багатьох інших поживних речовин.
Неможливо відтворити в лабораторних умовах.
Гіпоалергенний продукт.
Склад: 100% натуральна перга забрана в дикій природі 100% натуральний мед
Вживання: 1 чайну ложку Перги з'їдати вранці на ввечері на порожній шлунок (краще за все розсмоктувати). Додатково: пити протягом дня достатню кількість води (2-3л на день).